Even voorstellen.. Kars Pastoor

Kars Pastoor is in juni gestart als KAM-coördinator bij Ingenieursbureau Westenberg. Terug in Harderwijk waar hij in 2009 bij Heijmans zijn intrede maakte in de civiele wereld met de reconstructie van de N302. Door de jaren heen heeft Kars aan vele infraprojecten gewerkt en zich ontwikkeld als systems engineer en adviseur/coördinator op het gebied van kwaliteit- en procesinrichting.

Kars heeft Bedrijfskunde gestudeerd en is gespecialiseerd in procesmanagement. Met de stap naar Westenberg is ruimte ontstaan om over projecten heen te bouwen aan kwaliteit- en procesinrichting.

De kennis en kunde die Kars door de jaren heen heeft opgedaan bij projecten en organisaties is een aanwinst voor Ingenieursbureau Westenberg. Op het gebied van databeheersing en data-analyse, maar ook voor het inrichten, monitoren en verbeteren van processen en het kwaliteitssysteem. Naast beheersing van tools zoals Excel & PowerBI is Kars ook ervaren met verandermanagement en bedrijfscommunicatie.

Met 20 minuten fietsen is Kars op kantoorlocatie in Harderwijk. Dit levert niet alleen een frisse neus op, maar bespaart jaarlijks 30.000reiskilometers met de auto. Een persoonlijke overweging om op zoek te gaan naar een baan in de buurt, wat veel voordelen oplevert.

Vanuit de rol van KAM-coördinator is Kars ook verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe medewerkers, veiligheidsmanagement, BHV, certificering en CO2-reductie. Hiernaast is hij vertrouwenspersoon binnen de organisatie.

We wensen Kars veel succes toe en een mooie tijd bij Ingenieursbureau Westenberg.